Lars Ludvig Jacobsen og Julie Soli er i gang med nytt konsept på Tømmerkaia i Skien.
Lille Ludvig er en moderne kafeteria – med respekt for de norske mattradisjonene.
Her vil du kunne få dagens middag, påsmurt, fersk bakst og våre egne kaker. Vi ønsker å være en naturlig møteplass, med lokaler som rommer hverdag og fest.
Vi tar et stort skritt fra “fine dining” og “gourmet” – her skal det være folkelig!
Restauranten er nydelig plassert på Tømmerkaia, med park og vann like utenfor. Her kan du nyte utsikten over Skienselva og se inn havnebassenget mot rådhuset. På sommeren blir det stor uteservering, og lekeplass for barna.
Hjemmeside: LilleLudvig.no
Facebook: Lille Ludvig Kafeteria
Instagram: @lilleludvigkafeteria
Menyen på Lille Ludvig er basert på norske og lokale
råvarer av høy kvalitet. Vi etterstreber å bruke lokale
ressurser, og menyen vår endres i takt med sesongene
for å alltid tilby ferske og smakfulle retter.
Vårt mål er å fremme norsk matkultur, historie og
tradisjoner, og vi er stolte av å lage alt fra bunnen av.
Dette gir oss muligheten til å servere mat med ekte
håndverk og autentiske smaker.
Små, daglige variasjoner i menyen kan forekomme,
ettersom vi alltid tilpasser oss de beste råvarene
tilgjengelig.
Det vi ikke lager selv, får vi fra andre dyktige
håndverkere som deler vår lidenskap for kvalitet og
tradisjon. For eksempel kommer alt vårt brød fra
Harmoni Håndverksbakeri, som leverer nybakt brød
laget med omhu og kjærlighet.
Vi er altså Skiens nyeste kafeteria. Som ønsker å være en moderne kafeteria med gode verdier, stolthet til lokale råvarer og norske mattradisjoner.