Nordraak Kragerø

Nordraak Kragerø

Kafe, naborestaurant og Nordraak catering

En skjult perle midt i Kragerø

På Nordraak Nabolagsrestaurant er vi lidenskapelig dedikert med å gjenskape de beste måltidsopplevelsene fra våre matreiser. Små, sjarmerende og bortgjemte perler, som ofte bare de lokale kjenner til. Opplevelser som har fylt våre ganer og hjerter med nytelse og kjærlighet, som har gitt oss vidunderlige minner for resten av livet.

 Dette er hva vi brenner for å dele med deg på vår egen måte. Mat og drikke er bare rammen. Det viktigste er å gjøre noe sammen.

 Sitteplasser i to stuer og ute på verandaen om sommeren. A la carte. Vinbar. Alle prisklasser. Småretter, hovedretter, hele og halve porsjoner, 3- og 5- retters sammensatte menyer.
De fleste retter er merket med vinanbefalinger.
Takeaway Skjærgårdsboks. Mye økologisk.

 Vi holder åpent hele året, på sommeren lunsj og middag hver dag fra kl 11 – 23.

DSCF0299.jpeg

_F2A9129.jpeg

Stig Lieberg

Det hele startet da jeg var med mamma på delikatessebutikken på torvet i Kragerø. Jeg var kanskje 7-8 år. Jeg husker det enda, de gode luktene, de flotte fatene, kølappen, og ikke minst smaken av nylaget italiensk salat.

Min første oppskrift fant jeg hjemme i en håndskrevet kokebok som mamma hadde. Det var en utrolig mestringsfølelse da jeg serverte pannekaker for første gang. Ubeskrivelig.

Mye av inspirasjonen kommer hjemmefra og senere fra min tid på ærverdige Grand Hotel- og Hotel Bristol i Oslo. Dette førte meg videre på en spennende mat- og vinreise.

Det var etter at jeg kom hjem igjen til Kragerø i 1999, og var så heldig å få være med å etablere Tollboden Restaurant sammen med Andreas Tanberg, at jeg virkelig fikk øyne opp for hva som skulle til for å skape minnerike måltidsopplevelser.